Monday, 8 February 2016

KEJOHANAN BOLA TAMPAR MSSD - 'AQILAH & MARYAM

4 Februari 2016 - Kejohanan Bola Tampar MSSD telah berlangsung selama 3 hari berturut - turut di SMK Jitra yang merupakan tuan rumah pada tahun ini . SMK Jitra telah mendapat johan bagi kategori 15 L , 15 P , 18 L dan mendapat naib johan bagi kategori 18 P . Kejayaan yang dikecapi oleh Hurricane Spikers , pasukan bola tampar Smk Jitra amat membanggakan seluruh warga Smk Jitra .

Tuan Hj Abdullah bin Idris dan En Hanif bin Isa merupakan jurulatih Hurricane Spikers. Menurut Tuan Hj Abdullah , kemahiran merupakan perkara asas yang penting dalam mencipta sesuatu kejayaan . Beliau juga berpendapat bahawa mereka kesuntukan masa bagi sesi latihan kerana kebiasaanya perlawanan diadakaan pada bulan April tetapi tahun ini diadakan pada bulan Februari . Walau bagaimanapun , beliau amat bersyukur di atas kejayaan anak didik beliau . Beliau juga bertekad untuk mencipta kejayaan yang lebih besar pada tahun berikutnya InsyaAllah .
No comments:

Post a Comment

PERTANDINGAN INOVASI DAN PAMERAN BOS IPGKDA PERINGKAT KEBANGSAAN 2018 (iDBOS'18) - ADAM

16&17/7/18 - Pada 16 dan 17 Julai, 5 orang pelajar Smk Jitra iaitu Anis Farihah bt. Mohd Fuad, Muna bt. Kamal, Thiranai Thongchan, Ahmad...